Sütit akarok!

Almás pite diókrémmel

Megint pite. Mert megunhatatlan, egyáltalán nem annyira macerás, mint elsőre gondoljuk, és igazán hálás jószág, mert sokáig eláll. Sőt, a tésztája napról napra omlósabb, finomabb lesz!           Ez most nem a klasszikus verzió a nagyitól, amikor nagy tepsiben sül az almás két vastag réteg tészta között. Ez egy vékonyabb tésztás pite, […] Tovább

Őszi rizspuding

Két dolog miatt imádom a tejberizst. Egyrészt van benne egy erős nosztalgia, ugyanis anyukámmal kiskoromban sokszor csináltuk azt, hogy este felraktuk a tejet a rizzsel főni ,és kis forrás után lekapcsoltuk. Így várta az isteni vaníliás illatú tejberizs a gázon a reggelt, hogy újra rottyantsunk rajta egyet, majd vastag kakaóréteggel a tetején befaljuk reggelire. Mennyei […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!