Sütit akarok!

Chia magos tejberizs gránátalmával

Az a jó a tejberizsben, hogy lehet enni reggelire, ebéd utáni desszertnek és fárasztó nap utáni vacsorának is. Ugyanakkor az a baj vele, hogy általában nem önmagában esszük. Leggyakrabban kakaóval vagy fahéjas cukorral szórjuk meg, de volt már példa arra is, hogy előkerült a Nutellás üveg, vagy a karamellszósz. Ez a verzió most egy fokkal […] Tovább

Őszi rizspuding

Két dolog miatt imádom a tejberizst. Egyrészt van benne egy erős nosztalgia, ugyanis anyukámmal kiskoromban sokszor csináltuk azt, hogy este felraktuk a tejet a rizzsel főni ,és kis forrás után lekapcsoltuk. Így várta az isteni vaníliás illatú tejberizs a gázon a reggelt, hogy újra rottyantsunk rajta egyet, majd vastag kakaóréteggel a tetején befaljuk reggelire. Mennyei […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!